28 Feb 2017

Kiut Miut Kad Kawin

Assalamualaikum...

Hai korang apa kabar....sihat ke... lama cci x hupdated blog.. setahun jugak rasanyaa....ok cci x nak buang masa... mulai tahun yg baru ni... ececece.. baru la sgt ye... cci akan buat untuk package kad kawin yg cci rasa berbaloi dan yg pastinyaa kiut miut... itu trademark cci... hehehehe... untuk luaskan kembali kartun cci yang x seberapa comey ni... hope korang suke itu dah memadai...dan boleh diterima ramai...korang doakan cci moga capai impian cci ye... hehehe.. tanpa korang sape la cci...rindu nk jenjalan ke blog-blog korang mcm dedulu.....so untuk permulaan cci up sikit design cci....tq...

25 Jan 2016

Design Murah!!!

KERTAS LEKAT



Hai... ok sekarang cci cci ade buat promosi tuk design sahaja mana yang berminat nak tempah design dari cci boleh email cci di ccicutewm@gmail.com or wassap cci ke 012 5318894 selepas harga ni cci akan kembalikan ke harga normal. ^_^ tq guys...

9 Jan 2016

Doodle Wedding: LOVE to the MOON Postcard wedding


Hai.... siapa harap cinta dia hingga ke bulan.. wahhh... fefeeling gituu... kehkehkeh... tema kali ni pasangan ni mahukan design tuk postcard wedding dia....tq dear... tq so much... sebab percaya ngan hasil keje cci...but.. design ni cci akan buat tuk readymade design..yang berminat boleh email cci ke ccicutewm@gmail.com or wassap 012 5318894..tq

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design