17 Jul 2017

PROMOSI FLYER, NAME CARD DAN STIKER


Assalam... hai berminat nak tempah flyer, name card dan sticker boleh hubungi cci... bab iklan ni cci x berapa pandai sebenarnyaa... hehehhe.. tapi kalu berminat nk tempah boleh email atau wassap cci ye...untuk maklumat lanjut jgn memalu tanyaa ye....
Email: ccicutewm@gmail.com
wassap: 010 708 7989

14 Jul 2017

FLYER TERLAJAKK MURAH!!

Bismillah...
Assalamualaikum...

Promosi FLYERS😋😋
====================

Nak tempah flyers untuk kembangkan bisnes anda?🤔
Jom jimat banyak dengan menempah promosi flyers dari kami.😍😍
Kos DESIGN dan POSTAGE PERCUMA!!🤑🤑
Untuk tempahan, mesej saya di 📞 www.wasap.my/60107087989


5 Jul 2017

GA SAYA NAK BAJU DARI CCICUTEDESIGN

Hai...
Assalamualaikum..
CONTEST ON 💃💃💃
CONTEST ON 💃💃💃

Ramai yang like tadi kak nak bagi free Baju Doodle. Baik, sila patuhi syarat ok?

1. FOLLOW FB ccicutedesign
2. LIKE dan SHARE or TAMPAL di Blog Korang.
3. Komen :
   "Saya nak" Di Sini
.
.
.
.
4 pasang Baju Doodle menanti anda 🎁🎁

Contest tamat tepat jam 12 malam @ 09/07/2017 😘


28 Feb 2017

Kiut Miut Kad Kawin

Assalamualaikum...

Hai korang apa kabar....sihat ke... lama cci x hupdated blog.. setahun jugak rasanyaa....ok cci x nak buang masa... mulai tahun yg baru ni... ececece.. baru la sgt ye... cci akan buat untuk package kad kawin yg cci rasa berbaloi dan yg pastinyaa kiut miut... itu trademark cci... hehehehe... untuk luaskan kembali kartun cci yang x seberapa comey ni... hope korang suke itu dah memadai...dan boleh diterima ramai...korang doakan cci moga capai impian cci ye... hehehe.. tanpa korang sape la cci...rindu nk jenjalan ke blog-blog korang mcm dedulu.....so untuk permulaan cci up sikit design cci....tq...

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design