16 Jan 2012

Segmen Siapakah Nama Saya?

entry kertas kuning (scroll ke bawah untuk entry yang terbaru)
http://i1194.photobucket.com/albums/aa372/colattachoc/segmen.png
Dengan membaca Bismillah dan Assalamualaikum...

Buat entry yang pertama pada 1.1.2012 atau 1hb Januari, 2012 cci ingin adakan satu segmen untuk memilih nama yang sesuai untuk doll cci ni.... sbb doll cci yang kat banner tu masih lagi tiada nama setelah ia wujud di entry-entry yg lepas...kesiankan...da la tiada surat beranak... nama pula tiada...alahaaaii.....jadi cci nak minta tolong korang berikan satu nama yang sesuai ngan ciri-cirinya dolly yg kat banner tu.... jom join.. ^_^

Tarikh Mula: 1hb Januari, 2012 
Tarikh Tutup: 16 hb Januari, 2012 (tepat jam 9.00PAGI)

Syarat-syarat:-

1. tak perlu follow blog cci atau like fb cci.
2. wajib buat 1 entry tentang "Segmen Siapakah Nama Saya?" letak banner tu skali ek.. ^_^
3. backlinkkan entry tersebut dan komen di entry cni... tidak diterima kalo komen di entry yang lain ^_^
4. pilih 1 nama yang sesuai dengan ciri-ciri yang ade pada doll cci yg kat banner tu.
5. tag 2 orang tentang segmen ni ek... ^_^ jgn lp g tau kengkawan skali.. ^_^

itu jer.... x ssh pon.. muehehe....

Hadiah:- 
hanya 1 pemenang akan dipilih iaitu nama yang diberikan akan cci gunakan dan blog dia akan direview selama sebulan di blog cci ^_^ dan percuma header dr cci.. ^_^

36 dolly comey:

Azhafizah[フィザ] berkata...

menarik ni.rugi tak join!

CCICute Design berkata...

@Azhafizah[フィザ] jom join.. ^_^

Afifah Hayati berkata...

i'm join !

http://misspinky23.blogspot.com/2011/12/segmen-siapakah-nama-saya.html

Mohd Amin Aizuddin berkata...

nak tanya

4. pilih 1 nama yang sesuai dengan ciri-ciri yang ade pada doll cci.

yang soalan atas ni..nak wat pe..suruh si nama kat dolly cci ke?

Mohd Amin Aizuddin berkata...

*isi

Azzah berkata...

mesti pilih nama comel2

Nurul berkata...

Nurul join ^_^ http://duniaphotoscape.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Mr. Doctor berkata...

Wow.. panjangnya masa.. Bleh la fikir lagi.. Inshaallah nanti MD join.. Nak perah otak dulu..

fila berkata...

dh join..huhu..

http://norshafila.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

cik ayuni berkata...

i'm joining
http://killmelollichoc.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Cik Chokie berkata...

kak cci , boleh x miza nak tny ? doodle yang nak di beri nama tu doodle yang at banner tu ke ? hee lau tahu ciri2 doodle tu bole la bg nama yg sesuai ngn mudah . so that way la nak tahu doodle yang mana satu :)

by the way , terima kasih kak cci bub sudi jemput . insyaallah miza joinkan diri :) tapi nak tahu nama untk doodle mana .

Ain Dzaya berkata...

alolo..tomeynyee...

hhehe..
insyaALLAH ..asap ain juin.. taw!

orycandy berkata...

sudah join tgk lah klau ok ke nma tu...

http://sweertgulehati.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

arifah berkata...

Kita join jugak..
http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Ah Long berkata...

kak t adeq join . hehe. adeq wat thread t ~ ;)

Ah Long berkata...

join sis ;D

http://sharksempoi.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama.html

buzz_ziela berkata...

sya join :)
hihi

http://nurbazilah97.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Chuuky™ ͼ●,●ͽ berkata...

i join gak

http://butaqbuciq.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

keri ikhwan berkata...

hai nenek, saya join:

ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

husnazahidi berkata...

join jgak..^^

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

AzzaLifeStory berkata...

Azzza join. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

3no gr33ny berkata...

hamba datang melaporkan diri =)

http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Cik Cempaka berkata...

joined

http://doodleliciouss.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

hadiah CCi dah sampai..ermm yummy..masa buka tu mmg perut tengah lapar, lom makan dari pagi, bila bukak jer "hah kau..makanan" terus tersengih n terus makan. Thanks alot CCi

Aien Not Alien berkata...

saya join ye... :)


http://aiennotalien.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

arisa latifah berkata...

http://arisalatifah.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html
Join

Nisa Greennnpanda berkata...

joined.. ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

zahidahwahid berkata...

join jugak http://msantz.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Nisa Greennnpanda berkata...

sori cci..
br prasan yg sy lupe tag 2 org kwn..
done dh.. >_< hihi~..

KyLeLina berkata...

Join

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakan-nama-saya.html

blog-tips-kurus berkata...

16=senin depan kan? ade mase lagi ni. kot la menang as bekday present... hoho!

::CIK LYNN:: berkata...

cik lynn join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Aini_styl3 berkata...

sy sudah join.!! hrp2 bleh jd pemenang..yg lain sila follow
sy oke..tinggalkan link kt
"Lets Chat" taw.

http://budaklollip0pcute.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Mohamad Hanafi berkata...

saya join ya :D
http://hanafisjourney.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Atirah ★ berkata...

Join pada saat-2 gentir ,
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html

Mr. Doctor berkata...

Penyertaan last minute... Sempat lagi kan? Habis pukul 9 kan..

http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/01/segment-siapakah-nama-saya.html

alif ismail berkata...

alah comei nye nama cherry.....

kg alif kat terengganu kak... aha, dorg tu mengong curik cable sesuka hati...

alif baru je berangan nak tumpu sepenuh masa kat blog cuti2 cam ni tapi terpaksa menumpang kasih internet kat rumah abg yang letaknye lebihkurang 12km dari rumah mak alif...huhuhu...

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design