19 Mac 2012

PROMOT: Suke x Kartun CCI ni.. ^_^


salam...hai..hai... cci nak join contest ni... ^_^ menarik sangat... muehhe...sbb cci pon da kawen dan telah pon melayari bahtera selama 8tahun *masih yang ingat cci bebudak..haishh.. =_="
Jom join..

Saya tag awak sume yg baca entry ni.. ^_^

dan dolly cci adalah yang ini..


sapa yang ske dolly cci ni tolong la LIKE ek.. eheh.. klik cni
:LINK:
 maceh pada yg sudi LIKE ek...
ok x ek... ^_^ cam ade yang kurang jer... ^_^ anyway harap menang..muahha... ^_^

7 dolly comey:

Gadis mutiara_Solehah berkata...

like sb comey.. Tak da fb tapi dah Guna my aunty punya fb:nor hidayah sbb nak like=)..

blog-tips-kurus berkata...

ciri-ciri nak menang tu dah ada. hihi!

Mardhiyyah Ridzuan berkata...

Serius aih jeles. Mane la blaja sume ni....

Azhafizah[フィザ] berkata...

Doodle comel pasti suda di vote.All the best Kak ^__^

merahitujambu berkata...

pesaing hebat ni..XD

CCICute Design berkata...

ekeke... ma ceh sume pd yg sudi like.. MIJ.. bersaing secara sihat.. kata dani.. ^_^

fatin amalina husna berkata...

comey!!!
berpurdah lagi dya..

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design