26 Okt 2011

Mata x mengantuk.. :(

hermm...x tau kenapa mata ni x mengantuk...huhuhu...rasa nak tdo..tp x mo tido...hhuuhuu....help..help...anak plak lena jerk...eheh... ^_^ hermm....agak-agak pg ni ujan lagi x ek...cci tgh bowink...nak wat design x dek mood agi....nak release tension tu yang lukis doodle tu...sbb doodle senang ckit nak lukis dari dolly....sementara nak lepaskan tension.. ^_^ eheh...cuti depavali...kowang x g memana ker.....jom ar kita g beraya ke rumah kawan-kawan india kita..leh pekena tosey.....tp cci x dek kawan india..ade pon sume da pindah...kawan masa sekolah ler...ehehhe...kowang sume mesti adekan.... ^_^ teringat zaman kanak-kanak n remaja....kalo kowang nak tau..zaman remaja cci dulu manala kenai ape itu blog, my space..dulu FB n Tweet x dek agi..ahaks...nampak sangat cci ni da tua...tp mmg da tua pon..hahahha....kowang agak-agak umur cci bape...kalo btol tekaan kowang...cci bg LIKE jerk...ehehehhe...hermm.. k lah...tu jerk...nnti ape-ape..kowang join la contest tu...sbb ade banyak lagi hadiah menanti kowang.. ^_^ so ape lagi...meh ar join...

4 dolly comey:

merahitujambu berkata...

sy ada blog masa zaman study tau..itu pon sbb lect bg assignment...tapi xde blog personal lagi.skang baru ada..tapi baru jinak2 berdoodle petghn thn ni..

Cute Design Watermark berkata...

@merahitujambu oo..iye ke....ahaks...adela jugak...daripada cci neh...hahaha... ^_^

merahitujambu berkata...

tapi bila tgok blog akak cm dh laam berblog tau

Cute Design Watermark berkata...

@merahitujambuiye ke MIJ..kenapa.. ^_^

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design