27 Okt 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




Syarat - syaratnya :

1. Wajib LIKE Fanpage Facebook Lyssa >> TEKAN SINI !!
2. Buat satu entry yang bertajuk : SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!
3. Letak Header Lyssa Kat Atas Ni Di Entry Tersebut . 
4. Dalam entry tersebut perlu ada :
  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa .
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
5. Mudah je kan ? Bila entry itu sudah siap , hantar link tersebut di ruangan komen entry ini.
*Tarikh Tutup : 27/10/2011 pukul 4.00 petang ! (Jangan Tunggu Lama - Lama !)



hai sume...pe habaq bukan apa...tengah dok bowink x dak wat pa...terasa la plak nak join 1 segmen
ni....SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !! ehehe....

cerita mengenai cci ni x la sehebat orang lain..siapa la cci ni kan...ekek..ok2...kita teruskan aje la ek...x mo bebel banyak-banyak kang bowink plak...ahaks..

1. Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang
cci ni sudah pon berkahwin dengan zulhanin md rebi dah kawen selama 7 tahun..mempunyai 2 orang cahaya mata..dedua gegel...yang amat comey... ^_^ sowang 4thn dan sowang lagi baru 1 tahun...ape nama cci...nama cci yang sebenarnye mazlina sakhari anak sulong dari 5 beradik...sume lelaki..kecuali yang bongsu tu pompuan ^_^ haa..umur cci da tua pon..30tahun da..tapi tetap cam budak2..hahah...wat malu jerk... :P...cci ni asai orang perak...kawen ngan orang kedah.. ^_^ cci surirumah sepenoh masa sambil wat keje sampingan iaitu DESIGNER macam yang kowang tau lah...^_^ hermmm..tu je la kot ek...x mo citer bebanyak...eheh...

2. Kenapa Korang Buat Blog ??
hermm...berat nak citer sebenarnya ni...tujuan cci wat blog sebenarnye hanya nak memperluaskan bisnes cci sebagai designer..agar lebih ramai yang menarik minat tuk tempah design pada cci....itu masa memula tujuan cci buka blog ni...tp bila da ramai yang berbloging dan salu tegur2 cci kat cni...cci pon rasa mcm wahh!!x sangka plak ade org tegur cci neh.... ^_^ dan ajak bw ke blog diorang....lama kelamaan semakin meluap-luap rasanya bila bebloging..ramai kawan...bertukar pendapat...saling crita bercerita...macam-macam lagilah...tp betol..masa cci nak buka blog ni..mmg x tau menda pon...sampailah DIYA adikku yang comey tu ajak buka akauan tuk blogger.. ^_^ tq DIYA

3. Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
orang yang bernama DIYA tadi..diya yang banyak membantu cci dlm soal tutor, tolong buatkan blog cci ni..mana yang tahu masa memula cci join blog ni...yang bertema puple hitam...haa..yang tu lah DIYA tolong buatkan...cam tolong tkarkan background....content..mcm2 lagi lah....sampai lah jumpa blog LYSSA ni....memula tu x tau pon sapela dak LYSSA yang comey lotey neh....sekali tgk dia punya rating meninggi ke langit...ahaks....ape pon lyssa walaopon anda seorang yang pemes dlm dunia blogging ni..anda tidak sombong...n sudi bertegur sapa...contohnya org yang cam cci ni..ehhee.. ^_^

Okies...itu jerk..sekian wassalam... ^_^

13 dolly comey:

Aimi Farhana berkata...

join segmen niey jugaks ;)

http://senyumindah90.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

merahitujambu berkata...

wah best laa segmen ni kurang2 sy kenal siapa cci

Cute Design Watermark berkata...

@merahitujambu ahaks...iye ke...ehehe..malu jerk...

Lyssa Faizureen berkata...

aiksss . ? Dan puji Lyssa pulakk . hahhaha ^_^ tengs dear . Lyssa nihh siapa lahh . blogger naif je ^^

Cute Design Watermark berkata...

@Lyssa Faizureen haipp..jgn kata camtu lyssa....ehehe....tp mmeg btol la kan.. ^_^ lyssa ni x sombong.. ^_^

Sarah Hanim berkata...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn berkata...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek berkata...

hye. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan utk kamu. jgn lupa terjah blog saya ea. btw, done follow u

Puteri Sabrina berkata...

Serbu sini ;) Saya dtang dari segmen Lyssa. Terima kasih kerana sudi jenguk blog saya :D http://www.puteri-puterisabrina.co.cc

Cute Design Watermark berkata...

tq sume sudi singgah blog cci.. ^_^

ShalleyaNna berkata...

singgah blog cci baleq,,thanks singgah blog yana aka kerchiek ye,,comey2 belaka doodle nye

Marina berkata...

thank you datang serbu blog marina..marina datang serbu balik..

Tanpa Nama berkata...

membaca seluruh blog, cukup bagus

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design