16 Dis 2011

Quest Book Dan Bunting

Guest Book

Bunting



ehehe...hai sume...wah!!korang sume mesti puas tgk dolly cci kan...agak2 korang boring x...mesti borink kan.. ^_^..cci lagi la...ops...clap..bg cci x borink sbb dolly sume tu da mcm kawan cci yg akrab jerk....sbb tu kalo nak melukis cam gigil jerk 1 badan..hahha... ok2...artwork kali ni cci design tuk bakal pengantin yg tak lama lagi akan diijabkabulkan....^_^ comey x..hahah.. (perasan jerk) k lah...hope korang ske tgk dan x henti2 support cci...tq so much...love u all.. ^_^

9 dolly comey:

Ah Long berkata...

mane ade kak smrt la comel ;D

CCICute Design berkata...

@Ah Long iye ke...ekeke..ma cehhh..... ^_^

Azhafizah[フィザ] berkata...

comelnyer..suke dgn doodle akak buat..ni yang xsabar nak kawen ni..nak buat camni..hehe

CCICute Design berkata...

@Azhafizah[フィザ] amboi...hahhaha... boleh jerk.. :)

ieyza afieyna berkata...

comeyl nye.. cmne akk buat ye.. kretif sgt...

CCICute Design berkata...

@ieyza afieyna ekeke...tq...akak wat artwork guna Ai..

Mr. Doctor berkata...

Canteekkk... Bunting tu kalau letak tepi jalan kompem rmai org eksiden... terpesona ngan kecomelan dollies tu.. huhu.. err, quest book ka guest book??

Cik Cempaka berkata...

ahhh, comell giler bunting n kad kawen tu..

CCICute Design berkata...

@Cik Cempaka ekeke...maceh cc.. ^_^

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design