25 Dis 2011

Yusnisah Template Design

Full Template


Header

Badge

Signature
salam sume....pe kabor..sehat ke...^_^ ok cci trus citer pasal design yg vouge lg meletop ni k.. ^_^
Design ni cci bekerjasama ngan arif iaitu design direka sepenuhnyer oleh cci dan arif. Arif master dlm coding2 ni..kalo cci yg buat x tau la ape jd..muahahah..syian budak tu kene tdo lambat.. :P tp hasilnyer amat berpuashati...kan...arif kan..kan... :P dan enjoy jerk wat design ni...
ok meh cni cci citer tentang template ni... Pihak YMYonline Galerry (Homemade Chocolate yg Vouge d Vass) beliau mahukan sesuatu design ala2 english style dan vintage bertemakan pink dan puple lavendar, header berlatar belakang Dolly Paper, Bunga Ros dan Diamond....so cci tunjuk draft design pada beliau...beliau terus setuju sambil melompat-melompat * tipu k :P bagaimana pon tq so much pada Yusnisah Tokey Blog tu punya dan Arif *walaupon kita baru kenal ahaks.. :P tq pd WLA dan hasilnyer walahhh.....!! Festime cci terima design blog yg camni... weee~~~~...cantik x.. ^_^ cantik x.. :P

15 dolly comey:

cik kumbang berkata...

chantek bangat~
keep it up akak :D

CCICute Design berkata...

@cik kumbang tq yunk... ^_^ u 2..

alif ismail berkata...

hebatnye cci....huhu...

Ellisa Syafiqah berkata...

Boleh tanya, macam mana nak printscreen full camtu eh?

CCICute Design berkata...

@alif ismail hebat ker..wah...bangga kejap.. :P

CCICute Design berkata...

@Ellisa Syafiqah cci pon lp nak donload dlm ape... :(

keri ikhwan berkata...

dah bergabung tnaga ngn arif plak :)

CCICute Design berkata...

@keri ikhwan haah..nape x percaya..

Azhafizah[フィザ] berkata...

nice sangat akak design..tak mampu nak tutup mata dah ni =_='

merahitujambu berkata...

cantiknyaa cci nye design..

Gadis mutiara_Solehah berkata...

Nice^^

DySha.Pink◕‿◕✿ berkata...

cntik la

hati♡ berkata...

cantiknya sis... gulp2.. teringat bangat nih.. hehe

Nizam Ijam berkata...

cntik..

RayQuaz berkata...

lalalala :P

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design