25 Nov 2011

Permata Sofea

Biskad Front Side
Biskad Back Side


ermmm......entry baru agi...hahaha...jgn jeles... blueekkk.... hahaha....jgn la marah..gegurau jerk...bkn ape nak release2..rilek2...bergurau senda ngan kowang...ehhee... ok2..cci mau cerita...design kali ni ditempah dari Permata Sofea sesapa yang nk beli baju baby tu..klik je nama tu ek... ^_^ cantik2 tau...ehehe...beliau mahukan design bby gegel pakai pampers...sbb bb gegel..cam malu plak..so cci pakaikan dia baju dan bg nampak pampers ckit...ehehe...sambil pegang botol nenen dan teddy bear seperti yang dikehendaki oleh ownernya..bila letak camtu nampak cam kosong dan x bermaya jerk...jd cci pon memenuhi ngan mainan n belon2 yang ceria meria...kene plak ngan background hitam....ni sume adalah idea dr ownernya...cci hanya jd kan realiti sahaja...so camne...cantik dan ceria x..ehehhe.... 

tq bebanyak ek..nak tnya nama x dan nak tau..ehehe..asik sibuk cerita psl nk design yg mana jerk..hahahha..ape lah aku neh... :P k lah tu jerk...wassalam...

2 dolly comey:

Azhafizah[フィザ] berkata...

design yang memang comel..doodle comel semestinye dari CCI.thumbs up utk akak!

CCICute Design berkata...

@Azhafizah[フィザ] ehehe...tq...nnti lanje mkn satay segera ek.. :P

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design