27 Nov 2011

Senarai Nama Pemenang Contest Cute Dolly atau Doodle

Hai sume.....korang camne sehat ke....mesti sehatkan.....jgn la scroll lu..baca la dulu ek.. ^_^ekeke....ape..x sabo nak tau keputusannya...ehehe...ok2...
Firstly cci nak ucapkan terima kasih pada semua yang join contest ni serta bersama-sama menjayakan contest yang cci anjurkan..terima kasih bebanyak.....
Dan tidak lupa juga pada yang sudi sponsor hadiah-hadiah pada cci...terima kasih tidak terhingga untuk Diya, Kogylicious, Dhura Delights dan Koleksi Adzleyna terima kasih..hanya allah yang tahu betapa gembira dan bersyukurnye cci.. ^_^

Seramai 49 orang yang join contest ni..semuanya yang amat berbakat...tak kira berapa usia pon...mmg cci salutee...pada korang semua...umur semuda korang dapat menghasilkan dolly atau doodle yang amat sempurna dan kemas sekali....tahniah buat anda semua.....

Ok.. ^_^ dan KEPUTUSANNYA adalah.......Tahniah kepada
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Tempat Pertama
http://nukilansibudaksekolah.blogspot.com

Tempat Ke Dua
http://muazzadli.blogspot.com

Tempat Ke Tiga
http://doodleliciouss.blogspot.com

Tempat Ke Empat
http://mrdoctorspeaking.blogspot.com

Tempat Ke Lima
http://caersasuke.blogspot.com

Tempat Ke Enam
http://meyalolyppop.blogspot.com

Tempat Ke Tujuh
http://www.denganredhaallah.co.cc
Tahniah pada yang menang...pada yang x menang..insyallah kalo ade rezki lagi...cci akan buat lagi contest tu korang ek.....Dan cci minta maaf jika ade yang x berpuas hati ...tiada pilih kasih atau rasuah di antara pemenang... cci menilai dolly atau doodle dari segi:-

1) KECOMELAN (sbb contest ni berkaitan ngan cute kan)
2) KEKEMASAN DOLLY ATAU DOODLE ITU SENDIRI
3) PERANAN WARNA YANG CANTIK
4) DOLLY ATAU DOODLE YANG AMAT SEMPURNA

pada cci...bkn semua x comel dan sempurna...semua comel dan sempurna....sampai naik rambang mata nak pilih yang mana 1.. ^_^ so kita kene trima jelah dengan redha...sekian, wassalam.... 

PERHATIAN:- Pada yang menang tu..pls email ccicutewm@gmail.com untuk penebusan hadiah k.. ^_^

17 dolly comey:

Blog Fatin Fadhillah berkata...

alamak aihh.. x menang pulak! huhu. anjurkan lagi contest2 mcm ni.. sekarang sudah terer cket mendoodle... hehehe...

Lee-kun berkata...

congrates tu all winners..
sy plak yg excited..hehehe. ^^

MANZARINA berkata...

tahniah kepada pemenang....

Hadi Marosadee 히스 berkata...

wahh,, BB menanglah .. itu dah cukup bangga,, sbb sy knal blog dia dgn doodle ni r .. hehe

keri ikhwan berkata...

Tahniah pada yg menang.. memng comel dudel2 tu..
pd yg x menang, takpe, kita senasib.. haha
cuba lagi

Cik Cempaka berkata...

sangat teruja sebab dapat jugak no 3, yeayyyyyy.....*tersengih2*

CCICute Design berkata...

@Cik Cempaka ehehe...dan no 3 tu no ONG woo...ehehe...

CCICute Design berkata...

tahniah buat sume yg menang...

Meya Lolipop ♥ berkata...

tak sangka bole menang. hee thanks sis (:

-✿Ayu✿- berkata...

tahniah pd yg menang...they are just perfect!

Muazz Adley berkata...

OH MYY !! no2..sorry lmbat balas ye kak..saya busy...woo besttt nyeeeee !!!!

Mr. Doctor berkata...

I am number 4... Haha.. Siap ada movie lagi... Thanks Miss CCI

DySha.Pink◕‿◕✿ berkata...

tahniah pd yg menang.. bes er.. memg cntik2 dudel dorang.. memg layak!!^^

merahitujambu berkata...

tahniah kepada pemenang..=)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Tahniahhh kepada pemenang =)

hati♡ berkata...

alahai comey2 semuanya.. ^^

Shafizza Hana berkata...

Ouh... Congratz sume... ^_^ takde rezeki la Fizza kali ni... Insya-Allah nanti sya akan join lagi contest-contest awak.. COMEL COMEL DOODLE NI SUMER.. Ohh, lupe nk tanye... Camne nk buat Dolly ?

 

Copyright © 2013 Reserved to Ccicute Design (owner)
Design by Ccicute Design